Reede, oktoober 18, 2024
Uudised

Striimer Jack Doherty sattus otseülekandes McLareniga õnnetusse, vaatajad nõuavad vanglakaristust

20-aastane sisulooja Jack Doherty on sattunud terava kriitika alla pärast seda, kui ta põhjustas otseülekande ajal oma McLareniga avarii, milles sai vigastada ka tema sõber. Vahejuhtum toimus vihmasel päeval, kui Doherty oli autoroolis ning jagas oma sõitu reaalajas vaatajatega.

Video salvestusest on näha, kuidas Doherty sõidab maanteel, tundub telefonist häiritud ja lõpuks kaotab auto üle kontrolli, misjärel see paiskub vastu teepiiret. Šokeeriv õnnetus oli otseülekandes jäädvustatud, kusjuures pärast avariid oli näha, kuidas Doherty väljus oma tugevalt kahjustatud autost ja kordas šokiseisundis: “Issand jumal.”

Vaatamata sõbra vigastustele ulatas Doherty talle telefoni, paludes tal jätkata filmimist. Teises videos on näha, kuidas pealtnägijad aitavad Doherty ja Michaeli rusudest välja. Kuigi mõlemad pääsesid suurematest vigastustest, vajas Michael näohaavale õmblusi.

Doherty jagas sotsiaalmeedias värsket infot nende seisundi kohta, kinnitades, et nad on korras, ja tänas fänne muretsemise eest. Paljude vaatajate seas vallandas tema käitumine aga pahameele, nõudes, et Doherty vastutaks oma hoolimatu sõidustiili eest. Video muutus kiiresti viraalseks ja sotsiaalmeedias algas äge arutelu.

Kommentaarides on kasutajad väljendanud tugevat pahameelt. Mitmed on nõudnud, et Doherty juhiluba peatatakse ja osa on kutsunud teda üles ka vanglakaristust kandma.

“Kui keegi hoolib rohkem oma autost kui oma sõbra tervisest, ütleb see nii mõndagi,” kommenteeris üks kasutaja.

Teine lisas: “Tüüp ei kontrollinud isegi, kas ta sõbraga on kõik korras, kogu tema mure oli seotud filmimise ja selle lolli auto pärast.”

Samuti on tulnud teateid, et voogedastusplatvorm Kick on Doherty kasutajakonto eemaldanud, kuna ta rikkus reegleid, sõnumineerides kihutava auto rooli. Õnnetuse täpne asukoht pole selge, kuid videos nähtav liiklusmärk viitab, et juhtum toimus Floridas. Tasub märkida, et peaaegu kõigis USA osariikides, välja arvatud Montana, on keelatud telefonide kasutamine sõidu ajal.

Jack Doherty teguviis on tugevalt mõjutanud tema mainet, ning paljud vaatajad nõuavad tema tegevuse eest vastutusele võtmist. Otseülekande tegemine autoroolis on ohtlik ja seab inimelud suurde riski, tõstatades küsimusi, kui vastutustundlikult peaksid sotsiaalmeediastaarid teedel käituma.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x